sobota 14. června 2008

Ilegální závod motocyklů Jawa

DSC02680 Dnes proběhl 23. ročník populárního Race of Champions. Jde o závod starých motocyklů Jawa, na jejich typ si teď zaboha nemůžu vzpomenout, možná Stadion, ale ruku do ohně bych za to nedal. Jeho start každoročně probíhá poblíž stanice Hradčanská na světly řízené křižovatce, kde se motocykly shromáždí a poté na zelenou odstartují.

Závodu jsem se coby divák zúčastnil už minulý rok, DSC02679účast závodníků mi tenkrát přišla podstatně vyšší a podle toho, co vím o starších ročnících, bývala ještě vyšší.

V čem byl tento start jiný? (nepíšu závod, protože ten v tuto chvíli ještě probíhá) Kromě podstatně nižší účasti měli startovací vozidlo a nějaký náklaďák, který efektně vlezl do záběru všem, kteří se jako každoročně shromáždili v protilehlém rohu křižovatky. Na náklaďáku byly nějaké slečny, snad i moderátor, takže kdoví, co to bylo :o)DSC02678

Navíc jsem na svém foťáku neobjevil, jak se vypíná blesk, takže fotek  je relativně málo, vždycky trvá, než se nabije, nicméně to nijak neubírá na autenticitě a tajného dojmu ze závod...

Neodpustím si následující informaci :o) závod byl odstartován okolo 14h, teď je něco po 15h, takže jsem snad prvním, doufejme ne jediným, kdo tak rychle přinesl info na web :o)

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Startujou na červenou :) :)

hledej.me » Tykač

Google
 

počet návštěv blogu za posledních 7 dní

Oblíbené příspěvky

hledej.me