sobota 30. října 2010

xperia x10 mini update na android 2.1 už dnes :o)

http://forum.semania.cz/index.php?topic=26852.210
http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/10/

následuje "velmi" volný google překlad:

Dnes mohu potvrdit, že začneme roll-out Android 2.1 je založen aktualizace Xperia X10, X10 a X10 mini mini pro teď to přichází v neděli. Dojezdu bude zahájena v Večerní evropský tým.

Zatím jsem obdržel potvrzení, že obecné sestavy pro severské země budou úplně první z nich se v neděli večer a pak tam bude přes Již více sestavy přichází v pondělí a pak se roll-out bude pokračovat během měsíce listopadu.

Před východy Dáme vám tyto aktualizace přidat funkce zavedená Xperia a Android 2.1 X10-Willi Také si s HD 720p nahrávání videa Nepřetržité automatické zaostřování.
Změny v uživatelské zkušenosti po aktualizaci je mix věcí doplnit nebo změnit jít z Android 1.6, Android 2.1 a Věci se měnily nebo lepší u nás přímo.

Jako re-cap - Hlavní změny pro různé produkty jsou následující:

Xperia X10:
HD Video Recording • Trvalý s auto-zaměření na vysokou kvalitu videa
• Upgrade na platformu Android pro Android 2.1
• Nové zálohování a obnovení aplikací, s rozšířenou obsah zálohovat
• 5 homescreens pro aplikace, widgety, zkratky a složky
• Sociální kontakt telefonního seznamu, která automaticky synchronizovat fotografie z Facebooku a koncerty Když jsou vaši přátelé online

Xperia X10 a X10 mini mini pro:
• Vylepšená funkce Bluetooth s podporou odesílání a přijímání obrázků, kontakt a další
• Nové zálohování a obnovení aplikací s rozšířenou obsahu zálohovat
• Automatická synchronizace kontaktů obrázky mezi Facebook a telefonní seznam
• Vylepšené způsoby manipulace obrázky, audio a textových zpráv na čísla
• Upgrade na platformu Android pro platformu Android 2.1

Většina trhů se v telefonu automaticky dáme vám vědět s upozornění, když aktualizace je připravena pro vaši verzi a určitý software pak bude řídit, aby umělec, jak aktualizovat pomocí PC Companion software. V tomto případě, protože z tohoto Být velký update, budete také průvodcem přes některé kroky, aby mohli zálohovat osobní data před aktualizací a potom obnovit Po dokončení aktualizace. Další informace naleznete na webu www.sonyericsson.com / update

DŮLEŽITÉ: Již jsem uvedl v říjnu zde na blogu aktualizaci softwaru bude probíhat v etapách roll-out, což znamená, že různé sestavy Získá aktualizace v různých časech. Toto zajištění kvality ve všech sítích a zemích. Podle Don'ts Paranoid dostat, pokud váš telefon není aktualizován v prvních dnech - to přijde!

Co máme na mysli slovem "sestava" je různé konfigurace, tj. barva telefonu, což je nejdůležitější svázaný příslušenství, ale v tomto téměř Konfigurace Software různé. Rozdíl mezi různými sestavy v programu je zahrnuto především vztahující se k nastavení, aplikace, konfigurace sítě, atd. - to vše v souladu s právními a různé sítě požadavek. Všechny tyto různé sady potřebují zvláštní povolení vychází z tržních a sítě, tedy postupné roll-out.
Budu se snažit sledovat Které verze dostat propuštěn Průběžně To bude post aktualizace a nové trhy, nebo-li "kity" k dispozici. Neváhejte se podělit o své připomínky v sekci Hledání zde Když se dostanete na aktualizace pro váš telefon!

0 komentářů:

hledej.me » Tykač

Google
 

počet návštěv blogu za posledních 7 dní

Oblíbené příspěvky

hledej.me