čtvrtek 27. září 2012

Zájezdy Itálie

Vypravte se do Itálie, sluncem zalité země vína, vynikající kuchyně, dechberoucích historických památek a nekonečných písečných pláží. Na našich zájezdech poznáte vyhlášená letoviska Itálie, jako je Bibione s množstvím aquaparků, ostrov Sardinie s průzračným mořem nebo nádherné jezero Lago di Garde, u kterého se budete cítit jako znovuzrození.Itálie nabízí také zájezdy za senzačním lyžováním v Dolomitech, zajímavé poznávací zájezdy nebo jedinečně prožité eurovíkendy. Ať už v Římě, Benátkách, Miláně nebo v jiné metropoli. Fantastický zájezd do Itálie je blíž než si myslíte.

Italové jsou velmi vážně slaví své dovolené. Jsou ještě vážně vyžívá v nejrůznějších velkých potravin, které jsou speciálně připravené pro příležitostech. Italská kalendář je poseta svátků, které se šíří přes celý rok.

Carnevale Ogni Scherzo Vale je čas v roce, kdy Italové jdou všichni ven na jídlo. Doba, která následuje 40 dnů časové období půstu, který zahrnuje omezující se některých potravin je zaplaven všemi druhy různých druhů jídel. Tato doba vidí Italy mají bez jakýchkoli tabu přístup k potravinám, jak všechno jde v období karnevalu.

Další svátek, který našel svou cestu do italské tradice je Valentýn, který byl původně součástí tradice antického Říma. Den, který má být naplněn romantiky je v Itálii den, kdy jsou žaludky plné různých druhů speciálně připravené jídlo. Romantický Chuť je více či méně chybí v současných oslav Valentine v Itálii.

Itálie Vánoční svátky Tradice

Vánoce je největší svátek křesťanského kalendáře v Itálii. Barvy na den jsou převzaty z národní vlajka Itálie, které jsou zelené, bílé a červené. V průběhu let Itálie vyvinula unikátní vánoční zvyky, které nemají být nikde jinde na světě. Z barevných schémat pro různé kuchyně Vánoce jsou jedním z nejvíce široce oslavovaný tradičních svátků s náboženskou horlivostí v Itálii.

Mezi různými náboženskými svátky, je to Velikonoce a Velikonoční pondělí. Konkrétní datum vždy mění každý rok, ale bez ohledu na skutečné datum, že se vrhne na době Velikonoc je naplněna mnoha obřadů a festivalů. Italové mají své vlastní kulinářské zvyky, které dodržovaly tento náboženský svátek.

Pokud jste v Itálii kolem prvního dubna pak byste měli být opatrní, protože prvního dubna se slaví jako apríl. Pokud to směšné tradice blbnout přišla z je nejistý, ale dnes to má prominentní místo v italské kultury jako veřejné jde všechno ve snaze dělat blázna z každého jiný.

Den díkůvzdání v Itálii, zájezdy itálie

Den díkůvzdání je další tradiční svátek, který byl převzat z americké kultury. V den, kdy vidí Italové vyžívá v těžké večeři, na kterou se přidat své vlastní speciální recepty doprovázet tradiční děkování jídlo.

Venice Carnival je jedním z nejbizarnějších festivalů, které dostanete svědčit v Itálii. Má se za to mezi jednoho z největších festivalů Evropy, který se vyznačuje tím, maškarní plesy. Italové mají festival na oslavu ukončení morové, které postihly zemi v 16. století. Existuje mnoho dovolených jsou specifické pro různé regiony. Každý jiný region má dovolenou a různé způsoby, jak slaví ji. Většina z těchto regionálních rekreačních tradice jsou založeny na náboženství a jsou obvykle v paměti svatých regionu. Toto je mezi nejoblíbenějšími zájezdy 2012 i 2013.

Mimo zájezdy itálie můžete vyzkoušet i zájezdy rakousko a to jak pro rok 2012, tak i pro rok 2013.

0 komentářů:

hledej.me » Tykač

Google
 

počet návštěv blogu za posledních 7 dní

Oblíbené příspěvky

hledej.me