úterý 15. prosince 2009

Z žaloby na Capital Partners

Firma Capital Partners je derivát firmy OVB. Založili ji stejní lidé, jde Capital_Partners_-_logo_185x122_pigo podnikání založené na nahánění klientů a vytahování provizí z nich.

Takže nám vznikla další komedie alá OVB: Capital Partners, v posledních dnech na ně byla dokonce vydaná hromadná žaloba, která však podle mého názoru nemá šanci na úspěch.

Krátce z žaloby, výňatek z webu idnes.cz:

Co vadí klientům:
- množství nepřehledných smluv slouží k přenášení odpovědnosti z firmy Capital Partners na zprostředkovatele BFC Capital.
- klienti byli vedeni zprostředkovateli z BFC Capital tak, aby vyplnili dotazník investora a vyšel jim rizikový profil spekulanta.
- celý systém obchodování je zaměřen na kvantitu obchodů na úkor jejich kvality, a to kvůli poplatkům z obchodů.

Společnost Capital Partners neposkytla investiční služby s odbornou péčí.

http://ekonomika.idnes.cz/klienti-zaluji-maklere-pry-je-nutil-do-obchodu-s-akciemi-pjr-/ekonomika.asp?c=A091213_191153_ekonomika_vem

Jak se tvrdí v článku, je velmi náročné prokázat vinu na straně Capital Partners, stačí se tedy orientovat podle rady: OVB nebo Capital Partners IGNOROVAT, jakékoliv služby nabízené těmito společnostmi jsou s nulovou přidanou hodnotou, primární orientace je na provize.

Dalším nezanedbatelným faktem je to, že s firmou Capital Partners vede správní řízení Česká národní banka.

Podle posledních informací odchází z Capital Partners spoluzakladatel Jan Majer a zakládá novou společnost Media Architects (http://investujeme.cz/kratke-zpravy/jan-majer-odproda-podil-v-partners-zaklada-media-architects/). Vzhledem k obchodní etice mateřské společnosti lze očekávat téměř cokoliv :o)

Více o svých zkušenostech s OVB píšu zde.

 

0 komentářů:

hledej.me » Tykač

Google
 

počet návštěv blogu za posledních 7 dní

Oblíbené příspěvky

hledej.me