pátek 25. prosince 2009

nejlevnější USB Wifi síťový adaptér

Koupili jste si nový počítač bez wifi nebo potřebujete připojit svůj stávající počítač? Nechce se vám kupovat interní wifi kartu, demontovat počítač nebo platit někomu zasku_24688_3_upraveno instalaci?

Sám toto zařízení už asi rok používám, podařilo se mi ho sehnat za nejlevnější cenu na českém internetu. Je i o cca 20 Kč levnější, než srovnatelný produkt na aukru.

============================

USB bezdrátový síťový adaptér podporující standard 802.11g (až 54 Mb / s) pro stolní a přenosné počítače.

umožňuje připojení k bezdrátové síti (802.11 b / g) zařízení se standardem USB porty, jako jsou stolní počítače a notebooky. To také umožňuje přístup k internetu, jakož i rychlejší sdílení souborů a tisku. Tento produkt se snadno instaluje, má kompaktní design a nabízí vysoký výkon s připojením a rychlost. S kapacitou 54 Mb / s . Je vhodný pro různé operační systémy, je cenově dostupné řešení pro spolehlivou a jednoduchou bezdrátovou síť. Samozřejmostí je i instalační CD.

Cena 179 Kč + 49 Kč poštovné. Obvyklá cena tohoto zařízení se pohybuje mezi 260-400 Kč.

Stačí mi poslat mail na blackbone99@gmail.com a domluvíme se. Standardně jsou 2 cesty - bankovní převod na můj účet, od té chvíle můžete zboží očekávat tak do 10-12 pracovních dnů nebo v případě nedůvěry vám můžu vystavit zabezpečenou aukci na aukru, kde jsem ověřeným prodejcem, ale to bychom nesmyslně snižovali moji už tak nízkou provizi o cca 10 Kč.

NOVINKA: můžete použít objednávkový formulář kliknutím zde. Do cca 12h vás budu kontaktovat na zanechaný email.

Po dohodě lze dodat i totéž zařízení včetně antény, pro případ, že máte doma horší příjem, ale tam se cena pohybuje o cca 3 USD výše.

0 komentářů:

hledej.me » Tykač

Google
 

počet návštěv blogu za posledních 7 dní

Oblíbené příspěvky

hledej.me