úterý 2. října 2012

Hollister - tipy na použití

HOLLISTER BRAND OCHRANA PRAVOSTI PROHLÁŠENÍ
Jediný způsob, jak ocenit Hollistera je skutečně zažít to, které si můžete udělat okruh na jedné z našich amerických, Kanady nebo mezinárodní obchody nebo webové stránky.
Naše unikátní životní styl je pocit, prostřednictvím energie našeho in-store zkušenosti. Jsme věnovali sami navrhovat a vyrábět nejvyšší kvality SoCal inspirované oblečení. Nicméně, jak jsme i nadále vytvářet úžasné šaty, padělatelé dělají levné knockoffs, které jsou často mylně považovány za skutečné řešení. Jediný způsob, jak být jisti, že kupujete originální Hollister zařízení je z jednoho z našich prodejnách nebo webové stránky.
Pokud si myslíte, že máte padělaný Hollister oblečení, nebo když vidíte naše věci někde jiný než jeden z našich prodejen, dejte nám vědět. Můžete nám zavolat na bezplatné ze Spojených států na 866.901.FAKE (3253). Z území mimo USA, můžete nám zavolat přímo na 1 614.283.7100. Odkudkoli, můžete nám e-mail, taky. Jen napište nám na BP_Tips@hollisterco.com. Vážíme si pomoci.
ČASTÉ OTÁZKY
JAK mohu ujistit, že kupuji závazné Hollister GEAR?
Existují dva způsoby, jak nakupovat nejžhavější Hollister produkty:
Na jednom z našich jmenovce obchodů
Prostřednictvím našeho internetového obchodu
Přejít na: HollisterCo.com a použijte vyhledávač obchodů na této webové stránce, aby se ujistil. Pokud vidíte obchod Hollister na jiné místo, nebo pokud zjistíte, že jiný obchod, který prodává výrobky Hollister, mějte se na pozoru. Šance jsou dobré, že to není to pravé.
Mohu vrátit Hollister věci, které jsem nakupovat na eBay?
Ne Hollister garantuje všechny své produkty pro fit, cítit a kvalitu, ale pouze tehdy, pokud si ji koupili od nás. Nemůžeme podporovat oděvy, které jsou zakoupené mimo ze způsobů, jak je popsáno výše.
CO SE DĚLÁ HOLLISTER K BOJI padělatelů?
Vše můžeme. Věříme, že oblečení činíme, jsou nejlepší, a my uděláme, co budeme moci, aby se zabránilo padělatele používat naše jméno pro distribuci nižší kvality oblečení. Pokud si myslíte, že jste viděli padělaných Hollister výrobky, dejte nám vědět. Pošlete nám e-mail na BP_Tips@hollisterco.com nebo nám zavolejte na 866-901-FAKE (3253). Z území mimo USA, můžete nám zavolat přímo na 1 614.283.7100.
SE HOLLISTER Franchise svých prodejen?
Ne, nemáme povolení. Jsme přesvědčeni, že jediný způsob, jak zajistit skutečnou Hollister zážitek je to udělat sami. Prostě jsme nemohli věřit, že nikomu jinému.

volný překlad z http://eu.hollisterco.com

0 komentářů:

hledej.me » Tykač

Google
 

počet návštěv blogu za posledních 7 dní

Oblíbené příspěvky

hledej.me