středa 9. října 2013

nový web pro levné stěhování v Praze

http://projekty.hledej.me/stehovani/

Je nám jasné, že stěhování nikoho nebaví a nejedná se o žádnou zábavnou činnost. Zakládáme si proto na rychlosti a stěhovací proce se snažíme co nejvíce urychlit tak, abyste s ním nestrávili celý den. Čas stěhování nepřekročí 5 hodin, tudíž při včasném začátku ráno, můžete kolem oběda čekat konec stěhovacích prací.

Není pro nás rozhodující, zdali jste v prvním nebo pátém patře. Poradíme si čímkoliv a záleží jenom na vašich přáních, které budete mít.

Možností je také individuálně se domluvit na demontáži nábytku a zakoupení krabic na převoz. Možností je také se dohodnout na úklidu bytových prostor, takže ani s tím si hlavu lámat nemusíte.

Snažíme se celý proces stěhování udělat co nejjednodušší. Nebudete vyplňovat ani složitý dotazník, ani procházet žádným výslechem, ale rozumně se na všem domluvíme. Věřím, že budete maximálně spokojeni – stějna jako řada našich předešlých zákazníků.

Férové jednání

Všechny ceny uvedené na webu a domluvené předem jsou konečné, tudíž se nemůže stát, že byste na konci stěhování museli platit více, než byla prvotní domluva.

Výkonnost

Jsme výkonní a hlavně rychlí. Stěhování nepotrvá více jak 5 hodin, kdy tedy ještě tentýž den můžete začít vybalovat věci v novém domově.

Vše je pojištěno

Bojíte se o své věci? Nemusíte! Všechny převážené věci máme pojištěny u České pojišťovny až do výše škody 1 000 000 Kč.

Zkuste nás!!!

0 komentářů:

hledej.me » Tykač

Google
 

počet návštěv blogu za posledních 7 dní

Oblíbené příspěvky

hledej.me